Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Josephina Albertina Petronella Stoutemans.


Zij was gehuwd met
Arnold Francis Laurens Smidts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertrudis Apollonia, geboren te Weert op 13 september 1852, overleden te Kerkrade op 4 april 1936.
    Zij is getrouwd te Roermond op 8 februari 1887 met Nicolaas Hubertus Geurts, koopman, geboren te Horn op 6 december 1853, overleden te Roermond op 11 juni 1891, zoon van Hendrikus Geurts en Petronelle Klompen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina