Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jean Guillaume Jeurgens, geboren te Osbeek rond 1744, overleden te Grathem op 15 december 1808, zoon van Joseph Jeurgens en Anne Marie Hacken.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Steijvers, geboren te Heel rond 1750, overleden te Grathem op 18 april 1823, dochter van Marten Steijvers en Cornelia Nijskens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia, dagloonster, geboren te Grathem rond 1783, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 december 1839.
    Zij is getrouwd te Grathem op 24 januari 1815 met Joannes Reynders, kleermaker, geboren te Heythuysen, gedoopt aldaar op 22 juni 1789, wonende te Grathem, overleden aldaar op 15 maart 1832, zoon van Jan Reynders en Henrica Nijs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina