Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodore van Wegbergh.


Hij was gehuwd met
Helene Vaessen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacob, arbeider, geboren te Grathem rond 1742, overleden te Hunsel op 1 oktober 1817.
    Hij is getrouwd te Grathem op 26 januari 1766 voor de kerk (1) met Catharina Mols, overleden te Grathem op 26 september 1781.
    Hij is getrouwd te Grathem op 12 februari 1782 voor de kerk (2) met Jeanne Maubackx, geboren te Ophoven (B) rond 1751, overleden te Grathem op 24 maart 1809, dochter van Jean Maubackx en Marie Velters.
    (Zij was weduwe van Joannes Verstappen, overleden te Grathem op 17 april 1778.)
    Hij is getrouwd te Grathem op 25 juli 1809 (3) met Marie Christine Schmits, dagloonster, geboren te Braunsrath (D) rond 1751, overleden te Grathem op 9 juni 1812, dochter van Jean Schmits en Marie Catharine Reiners.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina