Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jean Hendriks, landbouwer, geboren rond 1737, overleden te Grathem op 27 januari 1806, zoon van André Hendriks en Catharine Lupsen.


Hij was gehuwd met
Marie Versteegen, geboren rond 1745, overleden te Grathem op 21 november 1805, dochter van Geoffiens Versteegen en Helene Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Helena, geboren te Grathem op 15 januari 1770, overleden aldaar op 6 december 1830.
    Zij is getrouwd te Grathem op 30 april 1802 met Peter Koninkx, landbouwer, geboren te Grathem op 9 februari 1767, overleden aldaar op 4 januari 1855, zoon van Jacques Konings en Catharine Tole.
  • 3 : Pierre, geboren te Grathem rond 1772, overleden aldaar op 7 april 1808.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina