Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrude Bakkes, kleerblekersdienstbode, geboren te Grathem op 29 april 1803, overleden te Haarlem op 24 februari 1863, dochter van Jean Mathieu Backus en Elisabeth Hendriks.


Zij is getrouwd te Heemstede op 1 februari 1826 met
Michel Smeets, kleerblekersknecht, geboren te Hunsel op 20 juni 1803, overleden te Haarlem op 30 augustus 1868, zoon van Leonard Smeets en Marie Catherine Flipsen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina