Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pierre Mathias Hermans, smid en hoefsmid, geboren te Grathem op 25 september 1815, overleden te Beegden op 21 februari 1886, zoon van Henri Hermans en Mechtildis op 't Roodt.


Hij is getrouwd te Beegden op 2 november 1840 met
Margaretha Loven, geboren te Beegden op 18 oktober 1819, overleden aldaar op 29 april 1850, dochter van Gerardus Loven en Agnes Tulmen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Agnes, geboren te Beegden op 6 februari 1841, overleden aldaar op 26 november 1882.
    Zij is getrouwd te Beegden op 21 mei 1860 met Wilhelmus Franciscus Bongaerts, molenaar, geboren te Heel op 27 januari 1836, overleden te Beegden op 20 mei 1905, zoon van Henricus Mathijs Bongaerts en Anna Maria Vissers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina