Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrude Deckers.


Zij was gehuwd met
Henri Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, landbouwer en akkerman, geboren te Hunsel, gedoopt op 21 februari 1751, overleden te Hunsel op 31 juli 1828.
    Hij is getrouwd te Stramproy op 19 februari 1776 voor de kerk (1) met Jeanne van Umissen, gedoopt te Stramproy, overleden te Hunsel op 22 januari 1789.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 16 januari 1792 voor de kerk (2) met Maria Kolen, geboren rond 1772, overleden te Grathem op 14 maart 1805, dochter van Henrij Coolen en Marie Bockelaar.
    Hij is getrouwd te Grathem op 11 juni 1806 (3) met Severina Reijven, dienstmeid en landbouwster, geboren te Grathem rond 1781, overleden te Hunsel op 25 januari 1848, dochter van Chretien Reijven en Marie Verheijden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina