Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Thomas Halermans.


Hij was gehuwd met
Maria Henderick.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus, landbouwer, geboren te Heel, gedoopt op 6 februari 1751, overleden te Heel en Panheel op 27 augustus 1823.
    Hij is getrouwd te Heel op 5 mei 1776 voor de kerk (1) met Maria Margaretha Erckens, gedoopt te Grathem op 26 april 1752, overleden te Heel en Panheel op 14 maart 1812, dochter van Joannes Erckens en Catharina Verstraelen.
    Hij is getrouwd te Grathem op 19 december 1816 (2) met Joanna Konincks, geboren te Grathem rond 1788, dochter van Joannes Konincks en Joanna Gubbels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina