Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Helene Eschen.


Zij was gehuwd met
Arnold Roos.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Willem, boerenknecht en landbouwer, geboren te Grathem rond 1783, overleden aldaar op 11 februari 1873.
    Hij is getrouwd te Grathem op 17 juni 1811 met Anna Maria Meevissen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Grathem rond 1786, overleden aldaar op 4 mei 1847, dochter van Henricus Meevissen en Getrudis Stemkens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina