Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina van Tulden, overleden te Weert-Swartbroek op 13 februari 1813.


Zij was gehuwd met
Gerrit Pollart, landbouwer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johan Antoon, landbouwer, geboren te Weert-Swartbroek op 24 juni 1798, overleden te Molenbeersel (B) op 22 december 1856.
    Hij is getrouwd te Ittervoort op 12 juli 1827 met Gertrude Smeets, geboren te Ittervoort-Beersel op 14 juli 1809, overleden te Molenbeersel (B) op 4 juli 1873, dochter van Jan Mathijs Smeets en Maria Tulkens.
  • 2 : Martinus, dienstknecht, geboren te Weert-Swartbroek op 5 november 1803, wonende te Weert, overleden aldaar op 22 september 1847.
    Hij is getrouwd te Grathem op 1 april 1826 met Maria Helena Hendrix, akkervrouw, geboren te Kelpen op 29 maart 1805, wonende te Weert, overleden aldaar op 3 juni 1881, dochter van Hendrik Francis Hendrikx en Joanna Clefas.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina