Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Midden, geboren te Grathem op 24 mei 1786, overleden aldaar op 23 november 1856, dochter van Pieter Midden en Joanna Maria Vrinssen.


Zij is getrouwd te Heemstede op 25 mei 1814 (1) met
Krijn van den Bunt, veehouder, gedoopt te Bloemendaal op 21 november 1777, overleden te Heemstede op 11 februari 1828, zoon van Willem van den Bunt en Cornelia Korswagen.

Zij is getrouwd te Heemstede op 25 februari 1829 (2) met
Joannes Walkers, bouwman, gedoopt te Haarlem op 7 september 1797, overleden te Heemstede op 7 april 1843, zoon van Frans Walkers en Antje Westerhooven.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina