Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Reuten.


Hij was gehuwd met
Cornelia Sangers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna, geboren te Herten rond 1777, wonende aldaar en te Grathem, overleden aldaar op 13 januari 1852.
    Zij was gehuwd met Peter Heuter, landbouwer, geboren te Herten rond 1771, overleden te Grathem op 14 mei 1842, zoon van Theodorus Heuter en Elisabeth Bloemaerts.
  • 2 : Pieter, landbouwer, geboren te Herten rond 1782, overleden te Nederweert op 18 november 1851.
    Hij was gehuwd (1) met Anna Maria van Otto, geboren te Nederweert-Leveroy op 19 april 1780, overleden te Grathem op 21 november 1824, dochter van Jan van Otto en Petronella Pleunis.
    Hij is getrouwd te Grathem op 24 april 1829 (2) met Joanna Maria Mussen, landbouwster, geboren te Nederweert op 8 december 1771, overleden te Oler-Grathem op 6 maart 1840, dochter van Pieter Mussen en Maria Coppen.
    (Zij was weduwe van Willem Vogels, geboren te Nederweert rond 1766, overleden aldaar op 4 maart 1825, zoon van Mathieu Vogels en Angelique Walckers.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina