Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Timmermans, geboren te Grathem op 25 augustus 1762, overleden te Nederweert op 30 januari 1826, dochter van Gerard Timmermans en Cornelie Herps.


Zij is getrouwd te Grathem op 21 januari 1802 met
Willem Custers, dagloner, geboren te Beegden op 16 juli 1778, zoon van Johannes Custers en Margueritha Timmermans.
(Hij is later getrouwd te Grathem op 13 april 1826 met Joanna Midden, geboren te Grathem, gedoopt op 4 augustus 1782, overleden te Nederweert op 18 juni 1831, dochter van Pieter Midden en Joanna Maria Vrinssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina