Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina Beckers, geboren te Maasbracht op 1 november 1818, overleden te Hunsel op 30 april 1888, dochter van Hendrik Beckers en Maria Catharina Coonen.


Zij is getrouwd te Maasbracht op 24 september 1846 met
Chretien Reijven, landbouwer, geboren te Hunsel op 3 mei 1814, overleden te Roermond op 28 januari 1889, zoon van Peter Reijven en Anna Margaretha Verheijden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Margaretha, dienstmeid, geboren te Hunsel op 31 oktober 1851, overleden te Kerkrade op 24 november 1935.
    Zij is getrouwd te Roermond op 7 oktober 1879 met Petrus Hubertus Metzemakers, arbeider, geboren te Roermond op 20 juli 1842, overleden te Nieuwenhagen op 11 april 1923, zoon van Jan Metzemakers en Maria Ramaekers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina