Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Ida Simons, geboren rond 1788, overleden te Grathem op 14 februari 1820, dochter van Wilhelmus Simons en Cornelia Houben.


Zij was gehuwd met
Jan Antoon Jacobs, molenaar, geboren op de Swartbroeker Meulen, gedoopt te Nederweert op 12 december 1787, overleden te Grathem op 5 maart 1861, zoon van Josephus Jacobs en Theresia van der Sanden.
(Hij is later getrouwd te Grathem op 17 januari 1822 met Dorothea Verlinden, geboren te Grathem op 5 oktober 1797, overleden aldaar op 23 mei 1825, dochter van Martinus Verlinden en Maria Gertrudis Claessen. Hij is later getrouwd te Grathem op 26 november 1827 met Catharina Linssen, dienstmeid, geboren te Heel, gedoopt op 29 maart 1793, overleden te Grathem op 27 november 1859, dochter van Peter Linssen en Petronella Adams.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina