Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronelle Peters.


Zij was gehuwd met
Pierre Smeets, dagloner.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, geboren rond 1753, overleden te Grathem op 27 juni 1833.
  • 2 : Cornelia, geboren te Heel rond 1769, overleden te Heythuysen op 9 november 1823.
    Zij is getrouwd te Grathem op 1 februari 1796 voor de kerk met Joannes Faems, geboren te Heel, gedoopt op 12 mei 1751, overleden te Heythuysen op 19 april 1821, zoon van Jean Faems en Marie Hendrix.
    (Hij is eerder getrouwd te Heel op 2 februari 1778 voor de kerk met Helena Hendrickx. Hij is eerder getrouwd te Heel op 16 september 1787 voor de kerk met Elisabeth Smeets, overleden te Grathem op 21 maart 1795.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina