Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Suntjens.


Hij was gehuwd met
Cornelia Linssen, landbouwster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, landbouwersknecht, geboren te Heel en Panheel rond 1787.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 28 april 1824 met Maria Margarieta Veugen, geboren te Heel en Panheel op 14 februari 1775, dochter van Jacobus Veugen en Anna Gorissen.
    (Zij is eerder getrouwd te Heel en Panheel op 12 juni 1808 met Matthieu Morren, schoenmaker, geboren te Wessem op 28 april 1766, zoon van Andrée Morren en Gertruid Vissers. Zij is later getrouwd te Heel en Panheel op 9 juli 1827 met Joannes Bernardus Domitiane, landbouwersknecht, geboren te Heel en Panheel rond 1780, zoon van Hubert Domitraene en Anne Storms.)
  • 3 : Hendrik, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1795.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 2 oktober 1820 met Petronella Beurskens, geboren rond 1801, dochter van Hubertus Beurskens en Petronella Lapille.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina