Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Heuter, landbouwer, geboren te Herten rond 1771, overleden te Grathem op 14 mei 1842, zoon van Theodorus Heuter en Elisabeth Bloemaerts.


Hij was gehuwd met
Anna Reuten, geboren te Herten rond 1777, wonende aldaar en te Grathem, overleden aldaar op 13 januari 1852, dochter van Joannes Reuten en Cornelia Sangers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendricus, dagloner en landbouwer, geboren te Herten rond 1810, overleden te Hunsel op 7 juni 1874.
    Hij is getrouwd te Grathem op 6 april 1837 met Gertrudis Rosvelts, dagloonster, geboren te Oler rond 1811, overleden te Hunsel op 31 maart 1870, dochter van Joannes Rosvelts en Catharina Donders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina