Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Eggelen.


Zij was gehuwd met
Theodorus Nijs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, dienstknecht, geboren te Tungelroy op 30 april 1805, overleden te Weert op 22 augustus 1858.
    Hij is getrouwd te Grathem op 25 juni 1835 met Joanna Maria Breukers, landbouwster, geboren te Kelpen op 9 januari 1812, overleden te Nederweert op 8 november 1891, dochter van Pieter Breukers en Elisabeth Abrahams.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina