Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Gertrudis Brouns, dienstmeid, geboren te Hunsel op 18 april 1799, wonende te Grathem, overleden aldaar op 27 maart 1869, dochter van Mathias Brouns en Elisabeth Luiten.


Zij is getrouwd te Grathem op 14 april 1837 met
Mathias Hermans, landbouwer, geboren te Grathem rond 1796, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 januari 1878, zoon van Hermanus Arnoldus Hermans en Angelina Janssen.
(Hij is eerder getrouwd te Grathem op 5 februari 1823 met Anne Verstraelen, geboren te Grathem op 18 mei 1799, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 januari 1835, dochter van Michiel Verstraelen en Gertrudis Smeets.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathias, geboren te Grathem op 9 juli 1838, overleden aldaar op 15 oktober 1839.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina