Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Ruijten, geboren te Beegden op 28 juli 1813, dochter van Wilhelmus Reuten en Anna Maria Spee.


Zij is getrouwd te Horn op 26 mei 1845 met
Pierre Jacques Knippenberg, metselaar, geboren te Horn op 30 januari 1819, zoon van Theodorus Knippenberg en Gertrudis Verbledt.
(Hij is later getrouwd te Beegden op 25 april 1860 met Catharina Suntjens, dienstmeid, geboren te Heel op 27 mei 1821, dochter van Leonard Seuntjes en Johanna de Vries.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina