Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Spee, dagloonster, geboren te Beegden op 18 september 1769, dochter van Hendrikus Spée en Gertrudis Pijls.


Zij was gehuwd (1) met
Conrardus Houtakkers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, landbouwer, geboren te Beegden rond 1798.
    Hij was gehuwd (1) met Maria Helena Lipsen.
    Hij is getrouwd te Beegden op 6 februari 1832 (2) met Anna Maria op 't Brouk, geboren te Beegden rond 1801, dochter van Hendrik op 't Broeck en Gertrudis Franssen.
  • 2 : Maria, dienstmeid en landbouwster, geboren te Beegden op 30 juni 1800, wonende te Horn, overleden aldaar op 18 maart 1870.
    Zij is getrouwd te Horn op 2 juni 1835 met Pierre Peeters, akkerknecht en landbouwer, geboren te Horn op 16 september 1798, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 oktober 1870, zoon van Joannes Peters en Margarita Houben.
    (Hij is eerder getrouwd te Horn op 23 november 1822 met Maria Anne van Raetingen, dienstmeid, geboren te Grathem op 1 januari 1797, overleden te Horn op 31 december 1834, dochter van Gerardus van Raetingen en Maria Veugelaers.)

Zij is getrouwd te Beegden op 3 juli 1811 (2) met
Wilhelmus Reuten, dagloner, geboren te Herten in het jaar 1767, zoon van Chretien Ruijten en Marguerite Bauten.
(Hij was weduwnaar van Anne Spe.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina