Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Mols.


Zij was gehuwd met
Joannes Jeegers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, dienstmeid en huisvrouw, geboren te Wessem op 15 juli 1809, wonende te Thorn, overleden aldaar op 3 april 1884.
    Zij is getrouwd te Thorn op 6 september 1837 met Christiaan Crasborn, brandersknecht en brouwer, geboren te Voerendaal op 23 januari 1813, wonende te Thorn, overleden aldaar op 11 juli 1881, zoon van Petrus Andreas Kratzbohr en Anna Barbara Wauben.
  • 2 : Catharina, dienstmeid, geboren te Wessem rond 1819, wonende te Grathem, overleden aldaar op 17 april 1901.
    Zij is getrouwd te Grathem op 21 oktober 1840 met Joachim Klinckhamers, kuiper, geboren te Beegden rond 1809, wonende te Grathem, overleden aldaar op 29 november 1870, zoon van Joachim Klinkhamers en Elisabeth Schreurs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina