Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Flecken, landbouwer.


Hij was gehuwd met
Joanna Mevissen, akkervrouw.

Uit dit huwelijk:
 • 1 : Gertrudis, geboren te Maasniel rond 1801, overleden te Grathem op 22 mei 1882.
  Zij is getrouwd te Grathem op 30 april 1838 met Pierre Janssen, schoenmaker, geboren te Grathem op 6 april 1807, overleden aldaar op 5 juli 1872, zoon van Gerardus Jansen en Catharina Veugen.
 • 2 : Anna Maria, winkelierster, geboren te Maasniel rond 1807.
  Zij was gehuwd (1) met Antoon Felix Maria Casi van Volletellina.
  Zij is getrouwd te Roermond op 15 juni 1835 (2) met Pierre Faems, molenaarsknecht, geboren te Grathem op 8 augustus 1804, zoon van Joannes Faems en Cornelia Smeets.
 • 3 : Jacobus Hubertus, akkerman, geboren te Maasniel op 17 mei 1814.
  Hij is getrouwd te Roermond op 3 mei 1841 met Aldegonda Beeren, dienstmeid, geboren te Maasniel op 30 januari 1810, dochter van Cornelis Beeren en Cecilia Schreurs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina