Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus Pils, schrijnwerker, geboren te Roermond op 19 september 1816, overleden te Wessem op 14 april 1869, zoon van Mathijs Pils en Anna Maria Ruiten.


Hij is getrouwd te Grathem op 19 april 1844 met
Marie Lucie Gorris, geboren te Grathem op 4 september 1805, overleden te Wessem op 30 juni 1860, dochter van Henricus Gorris en Maria Elisabeth Leurs.
(Zij is eerder getrouwd te Grathem op 5 mei 1835 met Jacobus Janssen, landbouwer, geboren te Grathem op 2 mei 1804, overleden te Herten op 22 september 1842, zoon van Gerardus Jansen en Catharina Veugen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth.
    Zij is getrouwd te Wessem op 9 mei 1870 met Hendrik Hubert Vissers, landbouwer, geboren te Wessem op 26 maart 1848, overleden aldaar op 6 december 1923, zoon van Reijnier Vissers en Anna Marie Beurskens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina