Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Aleijda Oude Mensink.


Zij was gehuwd met
Gerrit Jeurnink.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Bernardus, geboren te Tubbergen op 16 januari 1813, overleden te Grathem op 19 juli 1865.
    Hij is getrouwd te Grathem op 27 maart 1843 met Christina Peters, landbouwster, geboren te Wessem op 26 december 1812, overleden te Grathem op 29 oktober 1893, dochter van Peter Peters en Joanna op 't Roodt.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina