Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Dorothea Gorris, geboren te Grathem op 9 augustus 1796, overleden te Wessem op 9 mei 1863, dochter van Henricus Gorris en Maria Elisabeth Leurs.


Zij is getrouwd te Grathem op 21 november 1831 met
Jan Andreas Keunen, schoenmaker, geboren te Wessem op 24 februari 1798, overleden aldaar op 22 september 1867, zoon van Godfridus Keunen en Ida Dreessen.
(Hij is eerder getrouwd te Weert op 3 april 1829 met Marguerita Denken, geboren te Vught op 15 oktober 1799, overleden te Wessem op 11 april 1831, dochter van Theodorus Denken en Allegonda Mahie.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina