Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gaspar van Ummissen, geboren te Stramproy op 28 februari 1802, overleden te Molenbeersel op 14 juli 1882, zoon van Peter van Ummissen en Regina Geerkens.


Hij is getrouwd te Stramproy op 4 oktober 1832 (1) met
Maria Elisabeth Wekers, geboren te Stramproy op 17 augustus 1807, overleden te Neeritter op 28 september 1842, dochter van Jan Weekers en Anna Mathea van Meijl.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Neeritter op 2 februari 1838.

Hij is getrouwd te Grathem op 14 juli 1843 (2) met
Anna Maria Coolen, landbouwster, geboren te Grathem op 2 juni 1798, overleden te Molenbeersel op 22 december 1869, dochter van Jan Kolen en Mathia Houben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina