Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Joseph Steuten, kleermaker, geboren te Susteren op 29 maart 1810, wonende te Grathem, overleden aldaar op 9 september 1886, zoon van Henricus Steuten en Petronella Janssen.


Hij is getrouwd te Grathem op 16 november 1840 (1) met
Jeanne Marguerita Verstraelen, naaister, geboren te Grathem op 7 mei 1812, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 januari 1846, dochter van Michiel Verstraelen en Gertrudis Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Grathem op 2 september 1841.
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Grathem op 14 januari 1846.

Hij is getrouwd te Grathem op 2 december 1846 (2) met
Ida Bertjens, geboren te Kessenich (B) op 20 maart 1803, overleden te Grathem op 27 mei 1865, dochter van Jan Mathijs Bertjens en Maria Catharina Colen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina