Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmina Hanssen, dienstmeid, gedoopt te Neeritter-Beersel op 27 mei 1811, overleden te Molenbeersel op 13 november 1897, dochter van Arnold Hansen en Anna Maria Cuijpers.


Zij is getrouwd te Kessenich op 8 november 1837 met
Jean Coolen, landbouwer, geboren te Hunsel op 24 maart 1813, overleden te Molenbeersel op 15 maart 1876, zoon van Hendrik Coolen en Elisabeth Rutten.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina