Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonard Cornelis Jacquet, geboren te Stein op 18 januari 1815, wonende te Heythuysen en te Grathem, overleden aldaar op 11 januari 1848, zoon van Joannes Cornelis Jacquet en Maria Christina Rost.


Hij is getrouwd te Eindhoven op 7 december 1839 met
Maria Anna Baekers, winkelierster, geboren te Eindhoven op 12 april 1814, wonende te Heythuysen en te Grathem, overleden te Luik (B) op 28 juni 1866, dochter van Godefridus Baekers en Maria Schutjens.
(Zij is later getrouwd te Grathem op 8 januari 1849 met Martin Tonneijck, bakker, geboren te Grathem op 18 januari 1813, zoon van Pieter Tonneijck en Maria Elisabeth Coppen.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Agnes Sophia, geboren te Heythuysen op 13 juli 1841, overleden te Grathem op 1 april 1851.
  • 4 : Maria Antonetta Emma, geboren te Grathem op 26 juli 1845, overleden aldaar op 17 november 1851.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina