Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Catharina Peeters, dienstmeid, geboren te Helden op 20 september 1812, wonende te Grathem, overleden aldaar op 10 maart 1855, dochter van Rutbert Peeters en Gertrudis Cluijtmans.


Zij is getrouwd te Grathem op 7 oktober 1851 met
Joseph Balthasar Klinckum, molenaar, geboren te Ameren Sint Antonius (D) op 6 januari 1801, wonende te Grathem, overleden aldaar op 23 maart 1886, zoon van Joannes Wilhelmus Klinkum en Maria Roëgels.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 8 april 1834 met Joanne Elisabeth Thulkens, geboren te Neeritter op 29 april 1813, overleden te Grathem op 11 april 1845, dochter van Hendrik Tulkens en Cornelia van Ratingen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Grathem op 13 december 1852.
  • 2 : Joannes Hubertus, geboren te Grathem op 16 januari 1854, overleden aldaar op 28 december 1939.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina