Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrik Daniels, linnenwever, geboren te Nuenen op 1 oktober 1825, wonende te Grathem, overleden aldaar op 9 april 1897, zoon van Jacobus Daniels en Hendrina Bastiaans.


Hij is getrouwd te Grathem op 16 juni 1854 met
Anna Margeritha Klinkom, geboren te Grathem op 8 juni 1820, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 januari 1907, dochter van Jan Jacob Klinkom en Maria Catharina Raemakers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, geboren te Grathem op 15 april 1855, overleden aldaar op 2 oktober 1855.
  • 3 : Hubertina Louisa, geboren te Grathem op 31 maart 1862, overleden aldaar op 18 september 1864.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina