Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Winandus Hubertus Stroux, kleermaker, geboren te Heel en Panheel op 6 augustus 1823, overleden aldaar op 23 mei 1868, zoon van Blasius Stroux en Anna Maria Gelissen.


Hij is getrouwd te Grathem op 13 juni 1855 met
Marguereta Raemaekers, naaister, geboren te Heythuysen op 6 februari 1830, overleden te Heel en Panheel op 29 november 1919, dochter van Franciscus Jacobus Raemakers en Gertrudis Houtackers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Franciscus Hubertus, hoofd der school, geboren te Heel op 7 december 1864, wonende te Stramproy, overleden aldaar op 31 mei 1947.
    Hij is getrouwd te Weert op 17 april 1894 met Joanna Maria Elisabeth Poell, geboren te Weert op 5 november 1870, wonende te Stramproy, overleden te Weert op 25 april 1950, dochter van Wilhelmus Jacobus Poell en Anna Catharina Beckers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina