Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Aldegonda Danes, geboren te Ameren Sint Antonius (D) op 16 oktober 1804, overleden te Grathem op 6 april 1870, dochter van Willem Danissen en Maria Catharina Hommen.


Zij is getrouwd te Grathem op 26 mei 1854 met
Pierre Mathieu Kokkelkooren, dagloner, geboren te Grathem op 20 augustus 1807, overleden aldaar op 25 december 1871, zoon van Henri Koekelkoren en Marie Gertrude Gubbels.
(Hij is eerder getrouwd te Grathem op 13 november 1841 met Marie Catharine Koninkx, geboren te Grathem op 28 mei 1805, overleden aldaar op 27 april 1853, dochter van Peter Koninkx en Helena Hendriks.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina