Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrina Bastiaans.


Zij was gehuwd met
Jacobus Daniels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Lambertus, klompenmaker, geboren te Helden op 7 april 1816.
    Hij is getrouwd te Helden op 1 mei 1849 met Maria Gertrudis Scheers, dienstmeid, geboren te Helden op 27 augustus 1826, dochter van Petrus Scheers en Petronella Naus.
  • 4 : Elisabeth, geboren te Nuenen op 28 augustus 1830.
    Zij is getrouwd te Maasbree op 11 september 1860 met Jacques van Boxmeer, dagloner en lijnweversknecht, geboren te Neer op 13 oktober 1806, zoon van Godfried van Boxmeer en Petronella Ingenoot.
    (Hij is eerder getrouwd te Maasbree op 14 augustus 1828 met Maria Agnes Ploenes, geboren te Breijell (D) rond 1789, dochter van Antoon Ploenes en Catharina Hoffmanns.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina