Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Ida Janssen, dienstmeid, geboren te Ophoven (B) op 18 januari 1805, overleden te Neeritter op 23 november 1856, dochter van Jan Janssen en Maria Elisabeth Dalemans.


Zij is getrouwd te Neeritter op 21 september 1840 met
Conrardus Colen, kleermaker, geboren te Neeritter op 27 juli 1784, overleden aldaar op 16 maart 1860, zoon van Joannes Colen en Petronella ten Dijk.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 4 augustus 1819 met Mechtildis Siegers, akkervrouw, geboren te Neeritter rond 1793, overleden aldaar op 3 juli 1839, dochter van Renerus Philippus Segers en Margarieta Curvers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina