Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Cornelia Klinckum, naaister, geboren te Neeritter op 3 juni 1834, overleden te Grathem op 2 september 1877, dochter van Joseph Balthasar Klinckum en Joanne Elisabeth Thulkens.


Zij is getrouwd te Grathem op 31 juli 1861 met
Antoon Huskens, kleermaker, dienstknecht en arbeider, geboren te Hunsel op 3 juli 1828, wonende te Neer, zoon van Peter Huijskens en Anna Maria van Dilsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Francisca, dienstmeid en herbergierster, geboren te Grathem op 1 december 1857, wonende te Neer.
    Zij is getrouwd te Luik (B) op 15 februari 1890 met Jean Joseph Lemestré, timmerman, geboren te Oerle (B) op 14 januari 1855, zoon van Antoine Joseph Lemestré en Anna Catharina Pinte.
  • 4 : Anna Margaretha, fabrieksarbeider, geboren te Grathem op 5 augustus 1867, overleden te Viersen (D) op 19 september 1939.
    Zij is getrouwd te Viersen (D) op 4 oktober 1888 met Anton Konigs, fabrieksarbeider, geboren te Viersen (D) op 16 oktober 1861, zoon van Hermann Konigs en Anna Catharina Hellers.
  • 5 : Hubertus Joannes, geboren te Grathem op 9 januari 1870, overleden aldaar op 27 september 1870.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina