Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathias Timmermans, kleermaker, geboren te Baexem op 14 april 1861, overleden te Hunsel op 22 juli 1949, zoon van Jan Mathijs Timmermans en Elisabeth Koolen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 22 november 1886 met
Anna Maria Catharina Hubertina van Dooren, dienstmeid, geboren te Kessenich (B) op 25 juni 1858, overleden te Hunsel op 26 april 1944, dochter van Christiaan van Dooren en Gertrudis Deben.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Doodgeboren zoon, geboren te Neeritter op 16 juni 1894.
  • 4 : Doodgeboren zoon, geboren te Neeritter op 18 september 1896.
  • 5 : Doodgeboren zoon, geboren te Neeritter op 22 juni 1898.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina