Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Helena Kunnen, dienstmeid, geboren te Neeritter op 22 mei 1840, overleden te Ophoven (B) op 14 april 1904, dochter van Antoine Kunnen en Maria Catharina Stevens.


Zij is getrouwd te Kinrooi op 12 oktober 1882 met
Joannes Arnoldus Grispen, landbouwer en bouwknecht, geboren te Ophoven-Geistingen (B) op 23 februari 1842, zoon van Gerardus Grispen en Martina Nevels.
(Hij is eerder getrouwd te Kessenich op 9 november 1866 met Maria Anna van de Winkel, geboren te Neeritter op 25 oktober 1840, overleden te Ophoven op 12 januari 1882, dochter van Lamber van de Winkel en Catharina Gertrudis Lenders.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina