Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacobus Pubben, akkerknecht en landbouwer, geboren te Sevenum rond 1790, zoon van Guillaume Pubben en Marie Evers.


Hij is getrouwd te Helden op 27 november 1818 met
Catharina Janssen, landbouwster, geboren te Helden rond 1794, dochter van Arnaud Janssen en Gertrude Hendrickx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Arnold, dienstknecht, geboren te Helden op 1 januari 1819, overleden te Weert op 29 januari 1898.
    Hij is getrouwd te Grathem op 30 april 1859 met Maria Catharina van Daal, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 29 oktober 1825, overleden te Weert op 3 april 1901, dochter van Guillaume van Dael en Maria Beeren.
  • 2 : Wilhelmus, dienstknecht en landbouwer, geboren te Helden op 3 juli 1833.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 10 november 1862 met Joanna Aldegonda Timmermans, landbouwster, geboren te Panheel op 25 augustus 1837, dochter van Jean Timmermans en Joanna Brouns.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina