Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelis Lemmen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Baexem, gedoopt op 8 juni 1796, wonende te Grathem, overleden aldaar op 12 juli 1862, zoon van Leonardus Lemmen en Joanna Verstappen.


Hij is getrouwd te Grathem op 8 november 1821 met
Catharina Lemmers, geboren te Grathem, gedoopt op 11 maart 1786, wonende te Grathem, overleden aldaar op 16 mei 1843, dochter van Sebastianus Lemmers en Gertruidis Hendericks.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Leonard, landbouwer, geboren te Grathem op 25 juli 1830, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 mei 1891.
    Hij is getrouwd te Grathem op 1 mei 1862 met Petronella Verstappen, landbouwster, geboren te Nederweert op 21 januari 1834, wonende te Grathem, overleden te Baexem op 19 december 1914, dochter van Henri Verstappen en Henriette Heijnen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina