Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Franciscus Scheepers, hoefsmid, geboren te Heel op 24 juni 1819, zoon van Jacobus Scheepers en Lucia Kuijpers.


Hij is getrouwd te Grathem op 4 september 1862 met
Maria Gertrudis Greefkens, geboren te Grathem op 10 januari 1832, dochter van Winand Greefkens en Catharina Elisabeth Verlinden.

Uit dit huwelijk:
 • 2 : Jacobus Hubertus, hoefsmid, geboren te Heel en Panheel rond 1866.
  Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 28 april 1893 met Dorothea Hubertina Bijlmakers, geboren te Heel en Panheel rond 1869, dochter van Leonard Bijlmakers en Gertrudis Cloudt.
 • 3 : Martinus Hubertus, hoefsmid, geboren te Heel en Panheel rond 1868.
  Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 20 april 1903 met Clara Catharina Hubertina Houtmortels, geboren te Roermond rond 1880, dochter van Hubertus Matheus Houtmortels en Joanna Cornelia Hubertina Linssen.
 • 4 : Lucia Gertrudis Hubertina, geboren te Heel en Panheel rond 1872.
  Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 2 augustus 1899 met Anton Gerhard Lampe, koopman, geboren te Wolfer Mettingen rond 1860, zoon van Hermann Lampe en Christiana Becker.
  (Hij was weduwnaar van Ida Maria Scheepers.)
 • 5 : Catharina Hubertina, geboren te Heel en Panheel rond 1887.
  Zij is getrouwd te Beegden op 30 april 1909 met Renier Hubert Loven, landbouwer, geboren te Beegden rond 1876, zoon van Jan Renier Hubert Loven en Adriana Hubertina Brouns.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina