Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Pieter Frederik Alphonse van Wintershoven, rijksontvanger, geboren te Maastricht op 16 juli 1827, zoon van Frederik Jan van Wintershoven en Anna Josephina Wilhelmina Janssens.


Hij is getrouwd te Grathem op 29 september 1857 met
Julia Mechtilda Joanna Ald. de Bounam de Rijckholt, rentenierster, geboren te Grathem op 15 februari 1833, dochter van Adolpho Francois Antoine Jos de Bonam de Rijckholt en Mechtildis Anna Fr Jos Ant van Voorst tot Voorst.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Alphons Karel Edmond Lodewijk, geboren te Thorn rond 1872, overleden te Nederweert op 28 maart 1950.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina