Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Gertrudis Schreurs, dienstmaagd, geboren te Hunsel op 18 maart 1866, overleden te Brunssum op 24 september 1948, dochter van Jacobus Henricus Schreurs en Maria Gertrudis Geelen.


Zij is getrouwd te Thorn op 26 januari 1891 met
Joannes Theodorus Hubertus Dehing, kleermaker, geboren te Thorn op 8 november 1861, zoon van Jan Baptist Dehing en Maria Josepha van den Heuvel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Josephina Gertrudis, geboren te Thorn op 12 februari 1894, overleden te Berchem (B) op 31 oktober 1973.
    Zij is getrouwd te Berchem (B) op 10 oktober 1922 met Theodorus Hubertus Sijben, bakker, geboren te Neer op 5 november 1895, overleden te Berchem (B) (Z) op 26 maart 1973, zoon van Mathijs Sijben en Cornelia Nijssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina