Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Theresia Pinkers, geboren te Lommel (B) op 6 juli 1844, overleden te Thorn op 19 mei 1919, dochter van Charles Joseph Pinkers en Johanna Clara Gorris.


Zij is getrouwd te Grathem op 19 november 1862 met
Egidius Carlier, onderwijzer en hoofdonderwijzer, geboren te Sint Geertruid op 17 mei 1835, overleden te Thorn op 1 oktober 1910, zoon van Gilles Carlier en Maria Catharina Bemelmans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubert Charles Joseph, handelsreiziger, geboren te Grathem op 28 juli 1863.
    Hij is getrouwd te Schaarbeek (B) op 9 september 1893 met Adèle Marie van Lierde, geboren te Schaarbeek (B) op 23 augustus 1871, dochter van Leopold van Lierde en Petronille Even.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina