Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Coenen, geboren te Kessenich (B) op 3 mei 1835, dochter van Jean Coenen en Anna Catharina Storms.


Zij is getrouwd te Neeritter op 13 november 1854 met
Francis Verbeek, molenaar, geboren te Geldrop op 14 oktober 1826, overleden te Kinrooi op 17 juli 1882, zoon van Theodorus Verbeek en Maria Dorothea Verbeeks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella Dorothea Catharina, geboren te Neeritter op 29 september 1855, overleden te Ophoven (B) op 28 januari 1916.
    Zij is getrouwd te Kinrooi op 6 januari 1881 met Joannes Mathias Cuijpers, handelaar, geboren te Molenbeersel op 13 mei 1856, zoon van Jacobus Cuijpers en Maria Gertrudis Truijen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina