Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Hendrina Magdelena Moonen, dienstmeid, geboren te Grathem op 23 december 1839, dochter van Wilhelmus Moonen en Gertrude Kuppens.


Zij is getrouwd te Grathem op 22 april 1865 met
Joannes Peters, arbeider, geboren te Grathem op 28 september 1833, overleden te Roermond op 7 augustus 1893, zoon van Willem Peters en Marie Verbled.
(Hij was later gehuwd met Anna Maria Veronica Meijer.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Maria, geboren te Grathem op 16 mei 1868.
  • 3 : Petronella, geboren te Grathem op 2 augustus 1870, overleden aldaar op 20 oktober 1870.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina