Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Linssen, dienstmeid, geboren te Grathem op 6 maart 1843, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 juli 1874, dochter van Gerard Linssen en Amilia Wolters.


Zij is getrouwd te Grathem op 11 februari 1874 met
Joseph Brouns, landbouwer, geboren te Grathem op 19 maart 1827, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 maart 1899, zoon van Jacobus Brouns en Joanna Maria Koolen.
(Hij is eerder getrouwd te Nederweert op 17 april 1857 met Melia Teunissen, landbouwster, geboren te Nederweert op 9 juni 1833, overleden te Grathem op 24 april 1873, dochter van Cornelis Teunissen en Elisabeth Koumans.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonardus Hubertus, geboren te Grathem op 1 mei 1874, overleden aldaar op 19 maart 1875.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina