Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Franciscus Hubertus Frencken, bakker, geboren te Stratum (Eindhoven) op 24 augustus 1832, overleden te Stratum op 30 april 1896, zoon van Jacobus Mathijs Frencken en Henrica Schutjes.


Hij is getrouwd te Stratum op 4 juni 1868 (1) met
Marie Sophie Segers, geboren te Baexem op 4 april 1819, overleden te Stratum op 12 december 1871, dochter van Jean Godefroid Segers en Marie Helene Nijssen.

Hij is getrouwd te Grathem op 1 oktober 1872 (2) met zijn schoonzus
Joanna Catharina Segers, geboren te Grathem op 21 maart 1836, overleden te Stratum op 19 januari 1906, dochter van Jean Godefroid Segers en Marie Helene Nijssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina